28 nov. 2011

OjOjOj!!!!

Vilket väder det varit i helgen.... Brrrrr.... Igår var det ett litet mirakel som hände kan man säga. 1a advent som sig bör skulle vi ha adventsfika med Hundklubben. Fm bjöd på regn på tvären och det verkade inte lovande alls för fika och korvgrillning ute. Men lagom till det var dags blev det uppehåll, så trots att det fortfarande blåste rätt bra så hade vi några mysiga timmar.

Passade på att köra lite agility när vi var på Ängen eftersom vi inte kunnat vara med på länge pga att jag jobbat. DQ slog både mig och alla andra med häpnad. Hon har verkligen vilat sig i form. Två hinder, böjd lång tunnel, två hinder, u-sväng, två hinder, allt i en följd utan minsta krångel eller egna påhitt. Snabbt gick det oxå. Mallig som Matte var man då vill jag mena. Riktigt roligt var det!!!

Lagom till man kom hem och in i värmen började det regna igen, ett regn som senare övergick i snö. Fast det var plus på termometern la sig snön för att det snöade så mycket. DQ tyckte dock det var kul när vi gick på kvällsrunda. Så roligt så hon glömde nr2 för hon var så upptagen med att fånga alla snöflingor som kom ner från himlen.

Kvällen bjöd på soffmys med tänd brasa och ljus i hela huset. Blev trots vädret en väldigt bra 1a advent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar